Monday, March 28, 2011

sindrom lepas exam

Haritu sembang pasal pressure masa tengah exam.
Now pressure masa lepas exam pulak.
Yup, lepas exam pun masih ada pressure lagi.
Pressure nak mengeluarkan or melepaskan pressure yang lama.
Rasa sangat pressure dengan pressure yang sedia ada.
Haa best solution is.....
shopping
makan
maraton filem
non-stop!!
Hehe, gejala yang sungguh tak sihat.
( you should try it, it works man! )

Lepas habis aja last paper, 
haa balik bilik + tukar baju + put on some make up + nice cloths =  Taraa, I'm ready to go rite now!
( background music: John Legend feat Andre 3000 )
Hahaha

Alamak hujan pulak. tak pe payung kan ada.


( pinjam payung minhalena sebenarnya! )

Then, off we go to kota bharu,-again. I mean like nak pergi mana lagi kan, situ aje yang ada kat kelantan ni. Yah, again and again KB n KB selama 3tahun!
Malas nak cakap banyak here are some off our moments of the day.
Check it out!
:)

Kami nak keluar guna payung. For the first time ni. Tapi still nak maintain keayuaan walaupun hujan. Still standing. (brylcream) ! haha 
Mimi cantik ok, Maysaa pujaan hati! 

Ladies ku.. Gaya suma tak nak kalah. Teringat kak Imah cakap tengok aje kitorang terus dia terasa macam dok kat Padang Besar, Perlis. Katanya siamese kat sana dress up macam kitorang. Ceyh, melampaw. Haha.. 

Kami berkongsi di bawah satu payung yang sama. ;) 

We love fitting room. Ni lah keja kami, bawa aje baju pape pon, then terus snap, and snap!  



 mata tu mahal! lentik you..









Haa then I've end up buying this shades. haha I know very maskulin and sangat Faizal Tahir, tapi sangat cool kan. Yah ROCK BEBEH!
 Then, kitorang terjumpa satu angle side yang agak cun untuk bergambar so apa lagi snap bebeh and snap. 
Itu lah aktiviti kami, So be the judge!






 and here's are some of my shoot..
For your eyes only
( yah saya sangat poyo! sorry I can't help it. haha )








Dan muka puas hati kami sambil buat iklan colgate! haha 
Actually tak banyak benda pun yang dibeli. 
Yang lain-lain beli baju, seluar n saya beli lipstick baru, Simply Siti. Cantik jugak warna gold+peach nude.
Hehe, overall its just about getting out of the college compound. Herr best sangat memang lah release suma stress yang ada and its all about friends, spending precious moments. Yup kami selalu together ke mana saja. Even makan malam nasi goreng aje pun sekali.
hopefully, our friendship last till the end of time sampai ke akhirat sana. 
amin..


p/s: Balik kolej macam nak tercabut kaki! Terbaek lah!




1 comment:

  1. u really have a wonderful life..be always happy..=)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...